Brite Bird - "Frankly My Dear"



Jaha, fyra dagar tog det innan jag föll till föga och inte längre kunde motstå underbara lacken från Brite Bird. Det är ju ändå holofredag, så det kändes helt rätt att dra fram detta lack, "Frankly My Dear".

Det var ett rent nöje att lacka med det här lacket till skillnad från de andra lacken jag använt senaste veckan (nytt inlägg kommer...). Det krävdes tre lager för att få bort all flammighet/ojämnhet, men det känns helt OK för ett hololack!

Färgen är mörkt grön med ett litet stänk av blått, och holot framträder vackert  under en ljuskälla. Tyvärr var utomhusljuset kasst idag, d.v.s. det plockade inte fram de bästa egenskaperna i lacket, men jag hann ändå få en del kommentater angående lacket och utseendet, så det är godkänt! :)

Tyvärr ser det ut som att det redan har börjat slitas ute på nageltipparna - dålig appliceríng, idogt användande av nageltippar, eller dåliga lack-egenskapar? I det här fallet tror jag på en kombination. Men oavsett så är lacket sjukt vackert och rekommenderas verkligen, trot att det kanske inte är så somrigt!








Inköpsställe: Brite Bird

Underlack: Depend Optimal Start Baslack
Nagellack: Brite Bird - Frankly My Dear
Topplack: Seche Vite

Kommentarer
Postat av: Jessica

Oj, vad fint! Älskar holo och så har det en riktigt härlig basfärg! :)

2012-03-10 @ 00:04:52
URL: http://anderssonpaulsson.blogg.se/
Postat av: Firven

Jessica - Ja visst är det vackert! Hoppas verkligen att duktiga Sanna fortsätter med nackellacksmakandet. :)

2012-03-10 @ 09:24:16
URL: http://firven.blogg.se/
Postat av: kerstin

Helt galet fint! Attans att det hann ta slut medan jag klickade igenom min beställning. Jag får fortsätta hålla utkik framöver :)

2012-03-10 @ 11:18:52
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: BrilliantNail

Så fint!

2012-03-10 @ 17:00:40
URL: http://brilliantnail.se/nagel-blogg
Postat av: Firven

Kerstin - Galet är ordet, sa Bull! Rackarns osis att det tog slut då, men jag hoppas verkligen att Sanna fortsätter sitt hantverk, jag slår vad om att det finns fler guldkorn som ännu inte sett webbshoppens ljus. :)

2012-03-11 @ 20:38:42
URL: http://firven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0