Att återuppstå

Det blev bloggtystnad här i samband med att jag och sambon åkte till New York och så har det förblivit även efter det att vi kom hem. Ingen ork och mycket jobb som vanligt. Nu har jag haft en helt och hållet slapp (och till på köpet gräsänklig) helg och har bara ägnat mig åt att göra precis ingenting, så jag hoppas på att få tillbaka lite ork och inspiration, så att bloggen inte förblir tyst.

Mitt i detta ingentingande har jag ändå hunnit med två mycket trevliga middagar, och under influens av en hel del rödvin gick jag vidare ut igår trots katastofvädret. Träffa några gamla kompisar, dansa och komma hem klockan fyra - det var länge sedan sist! Men som vanligt när det var länge sedan sist får man böta för det dagen efter, så idag har det varit soffläge och pizza som gällt. Och åh vad jag grämer mig över att jag inte köpte en STOR flaska cola till pizzan istället för den lilla pyttiga burken, jag behöver helt klart mer cola.

Så, hur var New York, kanske någon undrar? Det var coolt! Det var min första resa dit och det blir säkert fler gånger. Jag gillade mångfalden, det verkar inte finns någon norm för utseende, etnicitet, klädstil eller kroppsform för New York-bor, det enda som binder folk samman är att alla går omkring med någon typ av take away-dricka; kaffe, juice, smoothie.Annars gjorde vi väl det man vanligen gör i New York - tittar på höga hus, spanar in Times Square och andra sevärdheter, åker upp i Empire State Building, går omkring mycket och såklart - shoppar.Det var kul att få ha en egen lägenhet, det kändes lite mer som att bo där på riktigt, jämfört med om vi hade bott på hotell. Vi åkte också väldigt mycket buss - jag tyckte det var enklare att förstå och hantera bussarna än tunnelbanan faktiskt, och fördelen är att man får se staden medan man transporterar sig. Bussarna rekommenderas alltså till er som ska åka dit!

Vi passade även på att åka till Times Square när Facebook introducerades på Nasdaq - det var stor uppslutning av reportrar, kameror och TV-team från både när och fjärran, som det såg ut.Bilden ovan - så såg det ut när vi kommit hem och packat upp allt nyinköpt på sängen. Jag höll mig ifrån att köpa ytterligare klackskor som jag sällan använder och satsade istället på gåvänliga sommarskor. Duktigt, men lite trist såklart, när skobutikerna såg ut såhär - flera våningar av hylla efter hylla fulla med hundratals supersnygga skor.Nog om resan nu, snart återkommer bloggen med ordinarie innehåll och förhoppningsvis lite mer frekventa inlägg!

RSS 2.0