China Glaze - Stone Cold

En del av anledningen till långa arbetstider och mycket att göra i veckan som gick var att vi hade långväga besök från Indien, tre personer från vår utvecklingspartnersom var här och hälsade på. Det blev flera intressanta diskussioner om kulturskillnader, t.ex. var indierna väldigt fascinerade av det faktum att många svenskar utövar yoga och att vi har en del grundläggande kunskap om indisk kultur och religion. Jag kom aldrig på att fråga något om smink och Indien, som research för bloggen. Nästa gång så.

Ett av lacken som indierna fick se var ytterligare ett av lacken från Hunger Games-kollektonen, nämligen Stone Cold. Det här är ett mörkgrått, matt lack, som när det torkar får struktur och utseende av just...sten. Hittills har jag inte gillat matta lack, jag äger bara ett sedan tidigare (vilket jag köpte av misstag) och jag har inte experimenterat med matta överlack. Jag har inte sett poängen helt enkelt, och tyckt att de varit snyggt, men när jag såg det här lacket var jag tvungen att köpa det. Och jag blev inte besviken!
Jag gillade det på en gång, det kändes coolt att ha matt sten på naglarna! Jag tänkte dock inte på att man kanske inte bör olja in naglarna när man har matt lack, så det blev en smula glansigt andra dagen men var fortsatt snyggt, på ett lite annat sätt. Jag slår vad om att det blir kanonfint med ett blankt överlack, men det är inte nödvändigt eftersom det på grund av färgskiftningarna är liv i lacket även när det är matt!
Som synes misslyckades jag lite med nageltipparna, men det bjuder jag glatt på. Enligt mitt minne är lacket inte riktigt så mörkt som på bilden ovan, utan någon nyans ljusare. Jag har två lager lack på bilderna vilket täcker bra. Lacket var, som vanligt på den här bloggen, något tjockt och har en tendens att börja torka redan på borsten, men det gick ändå hyggligt att måla med. Det här kan bli en favorit!
Inköpsställe: http://www.nailsupplies.us/
Underlack: Trind Nail Repair Neutral
Nagellack: China Glaze - Stone Cold
Topplack: Nej

Bonusbild - jag köpte även China Glaze's "White Cap" och testade det över "Stone Cold". Jag tyckte dock inte att det blev så speciellt och tänkte inte skriva något mer om det, men här är en bild jag tog som hastigast på kontoret. Det påminner ganska mycket om när jag lade Viva Glam över ett svart lack fast något mer dämpat, och de bilderna har vi ju redan sett.


Kommentarer
Postat av: Pompom

Jättesnyggt, det där Stone Cold. Känns lite Rammstein. ;-)

2012-04-27 @ 22:17:02
URL: http://pompom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0