H&M - "City Pink"

Woho! Snyggrosa! Det är nog det enklaste sättet att beskriva H&M:s "City Pink", ett vårnytt lack från H&M. Jag köpte tre av de fyra nyheterna, missade "Pink Road", ett något mörkare rosa lack. Men det är inte för sent ännu, de finns fortfarande i butikerna! Kika gärna in hos Makeupoholic för att se samtliga lack.Från vänster till höger - City Pink, Green Street, Orange Lane.

Jag var ju som sagt väldigt imponerad av H&M:s "Blue my Mind", tyvärr lever inte riktigt City Pink upp till de höga förväntningarna. Jag upplevde det som mer svårarbetat - resultatet blev lite flammigt och lacket bildade vallar på naglarna, så det krävdes lite jobb för att få ett bra resultat. Jag hade två lager men hade behövt ett tredje lager för att få det helt täckade.

Nylackat, med blixt:Ett par dagar gammalt, i dagsljus:Underlack: Depend Optimal Start Baslack
Nagellack: H&M - City Pink
Topplack: Seche Vite

Det här var också det efterlängtade, första försöket med nya topplacket Seche Vite. Det är inget snack om att det torkar fort, och att glansen blir magnifik! Naglarna ser verkligen ut som om de är av glas! Men något som förbryllar mig väldigt är att det översta lacklagret verkar ha dragit ihop sig ovanpå det första lagret. Jag är helt säker på att jag inte lade på det andra lagret slarvigt, utan det verkar helt enkelt ha krympt ovanpå nageln. Det lär bli många fler experiment med Seche Vite, så jag vet ännu inte om det alltid blir så, eller om det beror på billigt lack? Är det någon om har erfarenhet och är villig att dela med sig - lämna gärna en kommentar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0